tiistai 9. syyskuuta 2014

Arjen palapeliä

Yksi kausi elämässä on pian lopuillaan: äitiysloma nro 3. Yhden kauden loppu, on toisen alku. Tulevaisuus näyttää onneksi valoisalle ja tuntuu hyvälle.

Äitiysloman päätteeksi pidän ensin kesäloman ja siihen perään jatkan hoitovapaan merkeissä - kuten edellisessä postauksessa jo mainitsinkin. 

Käytännössä tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että keikkaduunailen koulutus-valmennustöitä tehden ja opiskelen (kyllä, näin pääsi taas käymään, ikuinen opiskelija kun olen) kotiäiteilyn ohessa - muutoin ei meillä hoitovapaaseen "olisi varaa". Mies tekee vuorotyötä, joten hänen vapaapäivinään ahkeroin sitten enemmän tai vähemmän. Problem solved.

Lapset, kaikki kolme, jatkavat kotihoidossa. Säästämme näin hoitokuluissa. Välissä vähän virikettä isommille, harrastuksia: futista, tanssia, kerhoilua. Ja minulle vähän joogaa, uintia kenties. Miehellä tähän päälle omat opinnot ja harrastuksensa.

Palapeliä. Sitähän tämä arki on. Olemme  nyt yksissätuumin miehen kanssa koonneet syksyn 2014 ja vuoden 2015 palapelimme, jotta arjen tasapaino pysyisi yllä. Ja ennen kaikkea, jotta kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä! 

Avoin keskustelu. 
Toisen tarpeiden kuuntelu. 
Yhteiset päätökset perheen parhaaksi. 

Toimintasuunnitelma on nyt virallisesti tehty. Hyvä tästä tulee. Päätetty. Piste. 

Arjen ja elämän sujuvuuteen luottaen,
Niina :)

Ps. Oletko Sinä löytänyt omaan arkeesi tasapainon?



Arki. Kuin palapeli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi! :)