keskiviikko 6. elokuuta 2014

Priorisoinnin taito

KÄÄK! Edellinen bloggaukseni on ollut 5kk sitten! Pahoittelen pitkäksi venynyttä taukoa! Lupaan kunnostautua nyt.

Sitten kootut selitykset, seli-seli:

1. Aika kiitää! 
Kyllä. Kotiäiteily kolmen alle kouluikäisen lapsen kanssa pitää kädet täynnä touhua. Etenkin pientä vauvaa hoitaessa aika tuntuu kiitävän: missä se on se sylivauvani?! Nyt hän on jo 8-kuinen utelias iki-liikkuja, jonka oivalluksia, uuden oppimista ja iloa olemme saaneet päivittäin seurata! Isommatkin näyttävät uusia piirteitä persoonastaan päivittäin. Mikä rikkaus saada olla äiti!

2. Kuinka muuttua rahaksi?!
Keväällä jo päätimme, että jään henkilöstökonsultin työstäni hoitovapaalle äitiysvapaiden perään. Tiedossa oli, että talous joutuisi koville hoitovapaan myötä... Eli ei muuta kuin miettimään, mistä sitä lisätienestiä taikoisi. Jos jotain haluaa, keksii keinot...

Lopputulos: "synnytin" neljännen lapseni, Divitan. Eli toisin sanoen teen valmennus-koulutus -keikkaa miehen työvuorojen lomassa niin että lapset voivat kuitenkin olla kotihoidossa. Tätä siis haudoin, makustelin, muovailin läpi kevään ja kesän! 

3. Mikä on oleellista juuri nyt?
Niin. Valintoja, valintoja. Mihin aikaani käytän? Bloggaus on jäänyt (valitettavasti) muiden akuutimpien asioiden alle. Ei sillä, paljon muuta hyvää olen saanut tässä tauon aikana aikaan. Kaikelle on aikansa. Nyt taas aika bloggailun! :)

4. Huoleton kesä
Meinasin stressata bloggaamattomuutta. Meinasin. Huom. Sitten päätin kuitenkin keskittyä niihin iloisiin asioihin stressitekijöiden sijaan. Niihin asioihin, joita koin tarvitsevani eniten. Keskityinkin niin hyvin näköjään, että 5kk mennä hurahti! Hyvässä seurassa, miellyttävissä puuhissa ajantaju katoaa. Näin kävi.

5. Ideatulva
Muistikirjani on saanut sivu tolkulla täytettä! Työvirityksiä, opiskeluasiaa, sisustussuunnitelmaa, visioita, haaveita, unelmia... Ideoita pukkaa joka suunnalta, joten joku tolkku niihinkin saatava!

Oma aikani kuluukin hyvin usein erilaisia muistiinpanoja tehden. Pieni oma maailmani! 

Eli mitä tässä välissä tapahtui? Elämää, ei sen vähempää. Arkea, mikä pähkäilyttää välillä enemmän, välillä vähemmän. Päivääkään en vaihtaisi pois. Olen tyytyväinen näin.

Arjestaan iloinen
Niina :)

Ps. Millaisten asioiden parissa Sinulta katoaa ajantaju?



Perheen pienin keskittyneenä nautiskelemaan kesäpäivästä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi! :)