sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Niina testaa: Itämaista ketkutusta

Löysin jälleen uuden hauskan lajin itselleni! BellyJam!

Testasin Kuntokeskus Otteen BellyJam tuntia, jota kuvaillaan seuraavalla tapaa: "Vapauta sisäinen hulluutesi ja tule irrottelemaan BellyJam tunnille. Rento ja hauska tanssillinen tunti itämaisilla mausteilla, ilman suorituspaineita."

Osallistuin tunnille hieman jännittynein tuntein. Vaikka tykkään tanssia ja minulla on suhteellisen hyvä rytmitaju, ovat itämaiset tanssit minulle aivan uusi maailma. Toisekseen kroppani on aikasta jäykkä eikä lanteissa, alaselässä tai yläkropassa liikkuvuus ole paras mahdollinen. 

Tunnin ohjaaja Elisa on ihastuttava persoona. Rento ja lempeä. Hänen silmistään näki palon tanssia kohtaan ja innostuksen. Se tarttui! Shake it - shake it! Kuva: Pinterest


Tunnilla sai nauraa! Oma peilikuva oli toisinaan hyvinkin koominen. Elisan liikkeet olivat pehmeitä ja luontevia, ja väkisinkin alkoi naurattaa, kun oma kroppani ei oikein aina meinannut totella!

Vaikka sekoilin välillä askelissa, lonkan nostoissa ja laskuissa... Vaikka sheikkaukseni eivät menneet oppikirjan mukaan - nautin tunnista! Aion ehdottomasti osallistua uudemman kerran.

Tunti ei ollut niinkään hikistä - mitä ehkä hiukan odotin - mutta tunsin selkeästi kuinka veri alkoi kiertää kunnolla sekä rankani liikkuvuus parani huomattavasti! Ero oli selkeä! 

Myöskin mieliala koheni: musiikki oli itämaistyylistä shakiraa, lambadaakin... Hauskaa! Musiikkivalinnat jo itsessään alkoi hymyilyttämään. Musiikki on kyllä hyvä keino piristää mieltä: lääke mitä parhain moneen vaivaan!

Puolitoista tuntia meni kuin siivillä. Ketkutellen. Elisaa mallintaen sekä omaan itseen ja kehon tuntemuksiin keskittyen. Lisää tätä!

BellyJamia kaikille tanssista ja rennosta menosta pitäville suositellen,
Niina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi! :)